Cursuri Proiectare si optimizare site web, optimizare Google

CURSURI DE CREARE SI OPTIMIZARE PAGINI / SITE WEB , OPTIMIZARE RANKING GOOGLE

 

          

                  Cursuri de creare si optimizare pagini si site WEB

           

 

De ce cursuri de creare si optimizare pagini / site WEB ? Pentru ca orice firma sau persoana care are o afacere proprie trebuie sa aiba propriul site de prezentare.  Acest lucru adevenit o necesitate in era INTERNET si realizarea lui depinde doar de participarea dvs. Cu un minimum de efort puteti realiza beneficii foarte mari: de imagine, de promovare, materiale. Realizand chiar dvs. proiectul nu mai depindeti de o terta persoana in actualizarea si intretinerea lui ulterioara. Puteti face orice modificare cand doriti si cum doriti. Puteti controla inscrierea in motoarele de cautare, puteti actiona asupra pozitionarii in primele pagini din Google, Yahoo sau MSN. In plus, sunt prezentate tehnicile de baza pentru optimizare ranking, situarea pe primele pozitii in GOOGLE, YAHOO sau BING; deasemenea sunt parcurse tehnicile de optimizare ranking pentru Youtube. Se lucreaza cu software performant de evaluare si optimizare.
 

Inscrierea la cursuri incepe cu un apel telefonic sau mail. La numerele de telefon specificate primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Exista si grupe de weekend.  Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. La inscriere trebuie sa achitati doar 30% din costul primului curs (maxim 80 lei), restul se achita pana la sfarsitul lui. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce modulul dorit urmeaza sa inceapa.

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office.digital.training@gmail.com

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office.digital.training@gmail.com

Prima pagina - Noutati

Cursuri de Creare si optimizare site WEB: Organizarea INTERNET. Navigarea, structura unui site. Internet Explorer, fluxul datelor, optiuni. Editoare grafice pentru proiectare si realizare pagini WEB. Lucrul cu editorul grafic. Inserarea de blocuri de text si blocuri grafice. Elemente de design al paginii. Importul de fotografii, gif-uri si flash-uri. Importul de secvente sonore si video. Inserarea de link-uri interne si externe. Elemente de optimizare pentru pagini si site, asigurarea unui ranking corespunzator. Restrictii Google, Yahoo si Youtube. Exportul paginilor, realizarea upload clasic sau prin FTP.

 

Disponibil si  in varianta la distanta (online).

Durata cursului:     5 zile x 3 ore / zi = 15 ore 

 Costul cursului:      270 lei
      

 

  Cursuri de calculatoare recomandate

             in lunile sept. - oct.  2019 

 

 

                        16 - 20 sept

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

 

                        21 - 22 sept

 

 Internet si Email (incepatori)              9-13

 

 

                        23 - 27 sept

 

 Word /Office 2016 (editare doc.)        9-12
 Word /Office 2016 (editare doc.)      17-20

 

 

                         28 - 29 sept

 

 

 Powerpoint / Office 2019                    9-13

 

 

                       30 sept - 4 oct

 

 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)     9-12
 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)   17-20

 

 

                         5 - 6 oct

 

 Excel - aplicatii complexe (avansati)  17-20

 

 

                         7 - 11 oct

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

                   

                       12 - 13 oct

 

 Internet si Email (incepatori)              9-13

 

                   

 

 

 

 Pentru brosura de prezentare cursuri online faceti un click aici . Aflati astfel tot ce va intereseaza despre cursurile online (la distanta), inclusiv lista completa si costurile aferente.