Cursuri de calculatoare, utilizare si operare  PC, initiere  informatica.

CURSURI DE CALCULATOARE SI INFORMATICA LA DISTANTA (ONLINE)

 


Cursurile de calculatoare si informatica la distanta (online)
sunt accesibile tuturor celor care doresc sa se instruiasca fara sa se mai deplaseze la centrele noastre de instruire. Cursurile, seminariile si meditatiile online se desfasoara cu instructori specializati, in aceleasi conditii de performanta atinse de pregatirea clasica (la sediu). Suportul de curs este sub forma audio/video si se distribuie gratuit.

Aceasta forma de pregatire este indicata persoanelor fizice care nu se pot deplasa la sediile noastre (localitati indepartate, diaspora, copii si varstnici, persoane cu nevoi speciale etc) si persoanelor juridice (firme, institutii) care doresc scolarizarea unui numar mai mic de persoane (sub 5).

De regula, graficul de desfasurare al cursurilor organizate la distanta este variabil, nu se intocmeste in avans, raspunde tuturor cerintelor participantilor, se afiseaza in rezumat pe prima pagina a site-urilor noastre si se poate detalia la cerere printr-un apel telefonic sau mail. Pentru clientii persoane juridice, conditiile de desfasurare (inclusiv graficul) se stabilesc pe cale contractuala.

Participantii au nevoie de un calculator fix conectat la Internet dotat cu sistemul de operare Windows 10 sau de un telefon mobil (smartphone) cu acces la Internet dotat cu sistemul de operare Android. In aceste conditii, sedintele de pregatire pot fi tinute indiferent de distanta si de locul desfasurarii. Software-ul de comunicare este oferit si suportat de noi.

 

 

Toate cursurile specificate in brosurile de mai sus sunt disponibile si in varianta la distanta (online). In acest caz cursurile sunt organizate pe baza individuala (tip meditatie), cu acces permanent audio / video la explicatiile instructorului si cu posibilitatea de a se adresa intrebari si cerinte suplimentare. Orarul si desfasurarea sedintelor se stabilesc de comun acord. Tariful  este de 40 lei / ora de pregatire / persoana, indiferent de curs. Accesul se poate face de la orice PC. laptop tableta sau smartphone cu Android, din tara sau strainatate. Suportul de curs este inclus.

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office.digital.training@gmail.com

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office.digital.training@gmail.com

Prima pagina - Noutati

 

 

  Cursuri de calculatoare recomandate
            in lunile oct nov 2019


                      21 25 oct


Excel / Office 2016 (calcul tabelar)      9-12
Excel / Office 2016 (calcul tabelar)      7-20                       26 27 oct


Excel aplicatii complexe (avansati) 17-20


                        4 8 nov


Operare PC / Utilizare Windows          9-12
Operare PC / Utilizare Windows        17-20


                         9 10 nov


Internet si Email (incepatori)               9-13                        11 15 nov


Word /Office 2016 (editare doc.)          9-12
Word /Office 2016 (editare doc.)        17-20                         16 17 nov


Powerpoint / Office 2019                    9-13
 

 

 Pentru brosura de prezentare cursuri online faceti un click aici . Aflati astfel tot ce va intereseaza despre cursurile online (la distanta), inclusiv lista completa si costurile aferente.

   

 

  Cursuri de calculatoare recomandate

             in lunile sept. - oct.  2019 

 

 

                        16 - 20 sept

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

 

                        21 - 22 sept

 

 Internet si Email (incepatori)              9-13

 

 

                        23 - 27 sept

 

 Word /Office 2016 (editare doc.)        9-12
 Word /Office 2016 (editare doc.)      17-20

 

 

                         28 - 29 sept

 

 

 Powerpoint / Office 2019                    9-13

 

 

                       30 sept - 4 oct

 

 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)     9-12
 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)   17-20

 

 

                         5 - 6 oct

 

 Excel - aplicatii complexe (avansati)  17-20

 

 

                         7 - 11 oct

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

                   

                       12 - 13 oct

 

 Internet si Email (incepatori)              9-13

 

 

 

 Cursurile de mai sus se desfasoara in sala de curs. Pentru cursurile online solicitati informatii suplimentare la tel 0723 561 112.

 

                   

 

 

 

 

 Pentru brosura de prezentare cursuri online faceti un click aici . Aflati astfel tot ce va intereseaza despre cursurile online (la distanta), inclusiv lista completa si costurile aferente.

Cursuri de calculatoare la distanta

Instruirea online (la distanta) este un procedeu modern de pregatire si care valorifica la maxim posibilitatile oferite de tehnologiile informatice actuale.

 Pentru compatriotii nostri din diaspora oferim o instruire de calitate in conditii financiare mult mai  avantajoase decat pe plan local

 Modulele de pregatire sunt preferate si de firme interesate in instruirea salariatilor dar fara a-i retrage total din activitatea de productie.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri sunati sau trimiteti un mail. Vom raspunde cu siguranta si cu placere !

Acordam o atentie deosebita cursantilor nostri. Pentru ei, cu titlu gratuit, exista Biblioteca video, constand din lectii inregistrate acoperind in intregime tematica parcursa. La terminarea pregatirii, cursantii primesc si cursurile video, avand astfel posibilitatea sa parcurga ulterior ori de cate ori doresc materialele respective, vizionabile pe calculator, tableta sau smartphone.

 In plus, tinand cont ca in informatica cunostintele evolueaza si se schimba rapid, necesitand noi stagii de pregatire la un interval de doi-trei ani, persoanele fizice care doresc sa mai parcurga o data un anumit curs, beneficiaza de o reducere de 30 % !

Cursuri de calculatoare si informatica la distanta (online)
Cursuri de calculatoare  pentru firme si institutii
Cursuri de calculatoare pentru incepatori si avansati